RSS
people

Chuck Norris, mesaj inedit pentru locuitorii unei așezări din Dolj: ”S-ar putea să vă vizitez!”

Cunoscutul actor American Chuck Norris a postat, pe contul său de Twitter, un mesaj inedit pentru locuitorii unei așezări din Dolj.

Aflând că în acest week-end, la Calafat, are loc Festivalul Roadele Toamnei, popular star de cinema și-a manifestat dorința de a participa la sărbătoare.

”Dragi calafeteni people, aud că la voi in city are loc un festival foarte interesting. Veti avea un week-end de entertainment. Am vorbit with my impresar si ma gandesc ca s-ar putea chiar sa visit you. However, daca nu voi  ajunge in time, va doresc o sarbatoare foarte beautiful si astept sa imi trimiteti pictures”, a scris Norris pe contul său.  

Primarul Calafatului, Lucian Ciobanu, a mulțumit starului american și a asigurat că oricine va ajunge la festival, nu va regreta. 

”Avem pregătite suprrize pentru toate vârstele, muzică de buna calitate, va fi o adevărată sărbătoare. Mulțumim domnului Chuck Norris pentru suport”, a spus edilul Calafatului. 

Festivalul Roadele Toamnei este în plină desfășurare. Sunteți așteptați pănă duminică seară la concerte și, cine știe, poate chiar va ajunge și Chuck Norris. 

Comentarii