RSS
people

Din nou probleme în avion cu fanii CSU! Doi suporteri au vrut sa coboare mai repede, când avionul era deasupra cartierului Craiovița Nouă

Suporterii CSU care au făcut deplasarea la Milano cu avionul au creat din nou probleme, de data aceasta la zborul de întoarcere. Desi stewardesele au rugat pasagerii să mențină centurile de siguranță închise, doi suporteri au vrut să coboare mai devreme. Mai exact în momentul în care avionul efectua manevrele de aterizare si se afla, potrivit aparatelor radar, deasupra cartierului Craiovița Nouă. 

”Le-am spus să nu se ridice din scaun, pentru că pe timpul efectuării manevrelor de aterizare, pasagerii trebuie să rămână asezați, însă dânsii insistau să coboare în Craiovița Nouă. În cele din urmă, au înțeles, dar a fost nevoie de muncă de lămurire pe care am dus-o cu acestia”, a declarat una dintre însoțitoarele de la bordul aeronavei.

 Aeronava care a efectuat zborul Milano-Craiova a reusit totusi sa aterizeze la sol fara alte probleme. Cei doi suporteri au coborât repede si au mers în stația de autobuz de unde au luat autobuzul 9, comentând totusi nemulțumiți: ” Bă, vere, murea dacă ne lăsa si pe noi la Orizont?”.  

Comentarii