RSS
people

Minune la Calafat: în această dimineață, din mai multe fântâni a curs vin

Potrivit unor informații de ultimă oră, în localitatea doljeană Calafat s-a petrecut, în această dimineață, un fenomen rar, care cu siguranță poate trece drept un miracol.

Localnicii au mers să scoată apă din fântâni însă mare le-a fost mirarea când au văzut că în găleți a curs…vin.  

” De 30 de ani, vin în fiecare dimineață să iau apă de aici. Când văzui culoarea rosiatică, mă gândii că e rugină. Pusei pe limbă, minune dumnezeiască! Vin, cum mă vezi si cum te vad! Vin d-ăla dulce, parfumat, calitatea-ntâia, cum numai prin părțile noastre se face!”, a spus un bătrăn din localitate. 

Am încercat să elucidăm misterul si am solicitat punctul de vedere primarului Calafatului, Lucian Ciobanu. Edilul ne-a declarat că a primit mai multe sesizări de la localnici.

” Cu siguranță, explicația nu poate fi decât una. Astăzi, la Calafat, a început  ”Festivalul Roadele Toamnei”. Nu stiu dacă evenimentul relatat de localnici este o minune, dar stim cu siguranță că urmează  patru zile de sărbătoare, cu evenimente specifice, cu mâncare tradițională pentru toate gusturile, cu spectacole pentru toate categoriile de vărstă”, a declarat gospodarul-sef al Calafatului.

Asadar, avem o explicație logică asupra evenimentului. Iar dacă nu ne credeți, mergeți la Calafat, ca să fiți martori direcți ai minunii. 

 

Comentarii