RSS
people

S-a rezolvat problema salvamarilor de la Water Parkul din Craiova! Vin actorii din Baywatch!

După ce, astăzi, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a postat pe reţeaua de socializare facebook un mesaj în care se căutau concurenţi pentru cele şapte posturi de salvamar, o minune aproape dumnezeiască s-a produs. Cei şapte actori din cunoscutul serial Baywatch şi-au dat acordul de principiu de a veni la Craiova, să ocupe, culmea, exact cele şapte posturi vacante.

”Am auzit despre aceastè criză de salvamari, am vorbit cu toată trupa şi suntem de acord să lucrăm la Craiova, pentru această vară, la Water Parkul din oraş! Poate aşa o să facem o serie nouă din film, am putea să îi spunem Craiovawatch!”, a comentat pe contul ei de twitter Pamela Anderson.

De altfel, actriţa nu s-a sfiit să declare că pe data de 1 iulie, când este ziua ei de naştere, ar putea ajunge la Craiova, cu un zbor privat, pentru o discuţie preliminară cu autorităţile locale.

” E păcat de craioveni, să nu se bălăcească şi ei puţin în vara asta”, a mai scris Pamela. De menţionat că David Hasselhoff a apreciat imediat postarea colegei, semn că este de acord cu intenţia acesteia de a veni la Craiova.

 

Comentarii