RSS
people

TVR Craiova se mută în casă nouă! Pe frontispiciul clădirii va fi scris următorul mesaj: ”Aici sunt banii dumneavoastră!”

TVR Craiova se mută în casă nouă! Anunțul a fost făcut cu fast, excavatoare si politicieni, la Craiova, acolo unde studioul regional de televiziune îsi are sediul. Am aflat, în exclusivitate, ce slogan va fi scris pe frontispiciul noii clădiri de unde TVR Craiova îsi va continua activitatea.

”Chiar dacă poate părea un slogan învechit, noi considerăm că este mereu de actualitate. ”Aici sunt banii dumneavoastră!”. Practic, orice telespectator al nostru poate considera că este si casa lui, dat fiind faptul că, la un moment dat a plătit abonamentul TV”, au dezvăluit surse anonime din cadrul TVR Craiova.

Potrivit primelor informații, costul lucrărilor va ajunge la peste un milion de euro. Suma respectivă a fost analizată si de catre Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu, cate ar fi declarat, la un dineu privat, că este o sumă modică. ”Păi cam atât cheltuim noi pentru o chilie mănăstirească, nu mi se pare o investiție importantă”.

 

Comentarii