A fost identificată sursa mirosului neplăcut din Craiova, din ultimele zile: prea multă fasole consumată în izolare

Specialiștii de la Garda de Mediu au recoltat mai multe probe de aer, ca urmare a faptului că foarte mulți craioveni s-au plâns de existența unui miros neplăcut, în ultimele zile. Cercetările de laborator au demonstrat că nu este nimic alarmant dimpotrivă, fenomenul neavând nimic în comun cu poluarea.

” În proporție mare, vorbim despre gaze emanate în mod voluntar sau, de ce nu, involuntar, de mai mulți cetățeni ai Craiovei, aflați în starea de izolare. Așteptăm și o a doua testare, dar ca idee vorbim despre prea multă fasole consumată în aceste zile, ca și cauză principală”, susțin specialiștii de la Mediu, care exclud alte variante.

Comisarii avertizează și asupra faptului ca în această perioadă este posibil ca mulți craioveni să acuze usturimi de ochi, de nas, cauza fiind aceeași.  ” Recomandăm schimbarea meniului de izolare, sau cel puțin alternarea acestuia”.

Nu în ultimul rând, dezinsecția ordonată de Primărie pe scările de bloc se pare că are ca principal scop combaterea mirosului neplăcut.

––––––––––––––

Susține Craiovaniuz

Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind Paypal. Mulțumim!

 

Autor