A refuzat-o ca ministru de trei ori, dar o dorește ca fină: Klaus Iohannis vrea să fie nașul de cununie al Olguței Vasilescu

Nunta anului la Craiova, anunțată astăzi în mediul on-line, a produs reacții inclusiv la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis  a anunțat că se gândește serios să se propună naș  cuplului Claudiu Manda – Lia Olguța Vasilescu, evident dacă aceștia nu au ceva împtrivă.

”Chiar mă gândesc că este o decizie bună, să nu creadă lumea că am ceva cu ea personal. Consider cu tărie că am luat o decizie bună atunci când am refuzat-o pe doamna Vasilescu în funcția de ministru, dar asta nu mă împiedică să fiu martorul iubirii lor.  Mă gândesc acum să îmi fac un concediu la Craiova, ca să particip și eu la nuntă, de ce nu în calitate de naș?”, s-a întrebat iohannis, vrând parcă să demonstreze că nu este o fire obtuză.

Președintele țării mai spune chiar că ”se felicită pentru decizia de a refuza numirea Olguței Vasilescu  în cabinetul Dăncilă”: ” Nu le stricam luna de miere proaspeților miri, dacă aprobam propunerile? Așa, am sentimentul că am participat și eu la decizia lor de a-și uni destinele”.  În încheierea mesajului, președintele Klaus Iohannis a ținut să le ureze viitorilor miri ”Casă de piatră!” și fericire.

Autor