ABA Jiu, pregătită să facă față posibilelor inundații: angajații au învățat înjurături noi

Iminentele inundații anunțate pentru sudul județului Dolj ar putea să rămână doar la stadiul de amenințare, după ce angajații de la ABA Jiu spun că nu se mai tem de furia apelor, oricât de mare ar fi ea. Dacă până în anii trecuți, acest fenomen mai putea crea probleme, acum așa ceva nu mai este posibil.

” Cât e ziua de mare, angajații noștri montează saci cu nisip pe diguri si înjură. ”Fire-ar apa ta a dracu’, de ai trece tu de digu’ ăsta!”, ” Dunăre, Dunăre, dă-te în sărăcie!. N-are cum să ne mai dovedească, am învățat cele mai tari înjurături, nu mai trece apa de ele”, a explicat Dan Naicu, din partea ABA Jiu.

Experții chiar au analizat că de fiecare dată când în zonă s-au produs inundații, oamenii mai mult s-au rugat, în loc să înjure cu năduf. ”Domnule, o înjurătură trasă din inimă, spusă așa cum trebuie, la locul și la timpul ei, învinge și cele mai mari calamități”. S-a găsit însă și un cârcotaș care să comenteze: ”Știe toată lumea că degeaba montează digurile alea cu saci de nisip, mai bine să înjure, că poate așa se sperie Dunărea și o ia în sens invers”.

Autor