Adevărul pentru care Craiova a stat în frig două nopți: angajații CEO au fiert țuica la cazanul care asigura agentul termic

Am investigat, prin mijloace specifice, scandalul iscat în această săptămână la Craiova, acolo unde orașul a tremurat două nopți, din cauza unei așa-zise ”defecțiuni” la unul dintre cazanele care asigurau alimentarea cu agent termic . În prima seară de pândă, nu am văzut nimic care să ne atragă atenția. A doua noapte însă, undeva după ora 2, la poarta complexului au sosit două camioane mari, din care au fost descărcate 200 de butoaie de borhot, calitatea 1.

”Practic, au fost decuplate două dintre cazane, pentru a pune la fiert țuica.  În general, numai prună, pentru că asta este cea mai băută. A adus fiecare angajat cât a avut pe acasă, câte o găleată, două. Acuma, ca să justifice această întrerupere, evident că au acuzat o defecțiune, că știau bine că nu are cine să îi verifice”, ne-a spus unul dintre trimișii noștri la fața locului.

Iar asta nu este tot. În noaptea în care cazanele au fost decuplate, în timp ce sute de mii de craioveni tremurau de zor, angajații de la CEO l-au chemat pe Petrică Mâțu Stoian, să le cânte ”Coace, Doamne, prunele!”.

Autor