Adio, trafic! Primăria din Balș va construi trei moteluri pentru șoferii care tranzitează orașul

craiovaniuz

Adminstrația locală din Balș dă o lovitură grea unui fenomen cu care se confruntă de ani buni: traficul rutier. Astfel, autoritățile au decis să construiască trei moteluri în care, spun ei, să se poată odihni șoferii care traversează orașul la volan.

”Banii pentru centura ocolitoare se lasă așteptați, astfel că am decis să investim ce am mai găsit prin conturile Primăriei în aceste trei moteluri. Până la urmă, noi credem că este o soluție salvatoare. Dacă stai două ore jumate la intrarea în oraș, aproape nemișcat, și mai e și târziu, ce poate fi mai indicat decât să îți iei o cameră la motel. O ciorbă de văcuță, merge și un șpriț, dormi bine, te trezești dimineață la 5 și apoi în câteva minute ai traversat orașul”, a spus unul dintre consilierii locali.

Pe de altă parte,  e de luat în seamă și aspectul financiar. Măsura a fost gândită asttfel încât, în timp, să aducă și bani la bugetul local. ”Faceți un calcul simplu. măcar 100 de persoane pe noapte, ori 50 de lei cameră, că facem prețuri promoționale, sunt cincizeci de  milioane? Păi vă dați seama că la sfârșit de an facem două miliarde”?

 

APRECIERILE VOASTRE NE AJUTĂ! DACĂ V-A PLĂCUT, DAȚI ”MAI DEPARTE”, SĂ VADĂ ȘI ALȚII!

Autor