Administrația craioveană, planuri mari pentru 2023: ” Atacăm Ișalnița și Cârcea!”

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a prezentat într-o emisiune televizată planurile pe care administrația locală din Bănie le are în vedere pentru anul 2023. În exclusivitate, am aflat despre intenția autorităților locale de a extinde granițele Craiovei, prin anexarea, cu forța, a două comune limitrofe.

” Am stabilit într-o ședință secretă de Consiliu Local, să întreprindem o acțiune militară de anvergură, pentru a cuceri comunele Ișalnița și Cârcea. La întâlnirea respectivă au participat și reprezentanți ai Scorpionilor Roșii și am stabilit deja planul de bătaie. Atacăm în noaptea de Anul Nou, când sigur nu vor fi pregătiți să riposteze, ocupați fiind cu petrecerea de Revelion”, a dezvăluit Lia Olguța Vasilescu planurile imediate.

Odată îndeplinită misiunea de atac, cele două localități vor deveni cartiere ale Craiovei. ” În acest fel, vom aduce la bugetul local mai multe resurse și vom putea aborda proiecte pe fonduri europene mult mai ample”, a mai spus edilul din Bănie.

Am mai aflat că misiunea armată ar putea fi evitată doar dacă reprezentanții celor două administrații vecine Craiovei ar accepta capitularea necondiționată. ” Suntem deschiși, evident, la orice formă de dialog, dar planul final oricum rămâne anexarea celor două comune”, s-a mai arătat în încheierea ședinței de Consiliu.

 

Autor