Aglomerație la Electroputere Parc Mall: doi craioveni au venit pentru reduceri, ceilalți trei mii spun că erau doar ”în trecere”

Zi extrem de aglomerată la Electroputere Parc Mall din Craiova, acolo unde au început deja reducerile de iarnă iar doi craioveni au luat cu asalt magazinele. Celelate persoane aflate la Mall au mărturisit că ”erau doar în trecere”.

” Ne-am pregătit pentru această pertioadă, am mai păstrat și ceva bani, pentru că știam că vor urma reducerile, acum studiem ofertele și dacă vom găsi ceva produse care să fie pe gustul nostru, evident că vom profita de oferte”, a spus unul dintre cei doi craioveni cuprinși de febra cumpărăturilor.

Celelalte persoane pe care le-am întâlnit la Mall, cel puțin câteva sute, au declarat sec: ” Nu știm nimic de reduceri, ce reduceri,  noi eram în trecere pe aici. Eu, spre exemplu, aștept autobuzul 9, că mă duc la Aeroport, și cum trece de-abia peste 20 de minute, am zis să intru puțin până în Mall. Nu cumpăr nimic”, a spus unul dintre cei cu care am stat de vorbă.

Autor