ALDE Craiova exagerează cu ecologizarea de primăvară: liberalii democrați au făcut curățenie în mai multe apartamente din Craiovița

Ordinea și curățenia le curg prin vene mai ceva ca liberalismul democrat. Organizația ALDE Craiova s-a întrecut pe sine, char dacă a exagerat puțin cu ecologizarea. Astăzi după-amiază, la finele unei acțiuni desfășurate în cartierul Bariera Vâlcii, voluntarii ALDE au mers în mai multe apartamente din Craiovița Nouă și au făcut curățenie.

” Pe mine m-au bucurat, că și așa trebuia să spăl geamurile, că vine Paștele. Mi-au bătut și covoarele, au șters praful, în hol au dat și o mână de lavabil. Am întrebat cât mă costă, dar au zis că e gratis, pentru că așa fac ei acțiuni de ecologizare”, a spus domnul Marcel Curbatu, un beneficiar al acțiunii de igienizare.

Cei de la ALDE nu se vor opri însă aici. Mâine vor merge în cartierul 1 Mai și, după acțiunea de ecologizare, au ales deja câteva familii de craioveni cărora, pentru că se apropie Paștele,  le vor roși ouăle și le vor coace cozonacii.

 

 

Autor