ALDE Craiova exagerează cu ecologizarea de primăvară: liberalii democrați au făcut curățenie în mai multe apartamente din Craiovița

Ordinea și curățenia le curg prin vene mai ceva ca liberalismul democrat. Organizația ALDE Craiova s-a întrecut pe sine, char dacă a exagerat puțin cu ecologizarea. Astăzi după-amiază, la finele unei acțiuni desfășurate în cartierul Bariera Vâlcii, voluntarii ALDE au mers în mai multe apartamente din Craiovița Nouă și au făcut curățenie.

” Pe mine m-au bucurat, că și așa trebuia să spăl geamurile, că vine Paștele. Mi-au bătut și covoarele, au șters praful, în hol au dat și o mână de lavabil. Am întrebat cât mă costă, dar au zis că e gratis, pentru că așa fac ei acțiuni de ecologizare”, a spus domnul Marcel Curbatu, un beneficiar al acțiunii de igienizare.

Cei de la ALDE nu se vor opri însă aici. Mâine vor merge în cartierul 1 Mai și, după acțiunea de ecologizare, au ales deja câteva familii de craioveni cărora, pentru că se apropie Paștele,  le vor roși ouăle și le vor coace cozonacii.

 

 

Please follow and like us:
0