Altă problemă pe Strada Ecoului, din Craiova: dacă strigi ” Bună dimineața!” dintr-un capăt, în partea opusă se aude ” M_ie PSD”

Strada Ecoului, stradă reabilitată de Primăria Craiova recent, are mai multe probleme nerezolvate încă, unele fiind vizibile, altele mai puțin. În afara faptului că atunci când plouă, strada se inundă ca și înainte, localnicii din zonă ne-au adus la cunoștință un fenomen straniu.

” Eram astăzi pe la ora șapte la poartă, nici nu se luminase bine de ziuă, ieșisem să fumez o țigară. Au trecut niște copii spre școală  și m-au salutat. Eu le-am răspuns cu voce tare: Bună dimineața! Ca o minune, din celălalt capăt al străzii s-a auzit ecoul: ” M_ie PSD”. La început, mărturisesc că m-am speriat. Am mai încercat o dată, mai tare, mai clar: ” Bună dimineața!”. Ecoul, tot așa:”M_ie PSD”, a povestit Titel Gușatu, bărbatul care a sesizat problema.

O comisie de la Primăria Craiova s-a sesizat de urgență și se află acum la fața locului, pentru a incerca să afle care este misterul. Din primele cercetări, se pare că în zona de unde s-a auzit ciudatul răspuns ar locui un simpatizant PNL, care astăzi dimineață urmărea conferința de presă susținută ieri de Viorica Dăncilă, la postul public de televiziune.

Foto: Facebook Horatiu Buzatu

Autor