Alte ”orori” la Clinica de Hematologie! Medicii au buzunarele halatelor rupte și pierd constant șpaga din ele

Controalele făcute la Clinica de Hematologie din Craiova, în urma unor postări făcute pe Facebook de către o pacientă, au scos la lumină ”orori” mult mai mari decât cele prezentate inițial. În afară de geamuri sparte, de băi insalubre sau uși ruginite și legate cu lanțul, acum s-a aflat că halatele medicilor au buzunarele rupte iar aceștia pierd constant șpaga din ele.

” Eu mergeam până la o rudă, internată aici. În capătul culoarului, am găsit o hârtie de 100 de euro. Am mai mers câțiva metri, un plic cu 250. Tot euro. Credeam că sunt la camera ascunsă. Apoi mi-a povestit ruda mea despre faptul că aici condițiile sunt atât de rele, încât medicii nu au nici ață să își coasă buzunarele”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, o craioveancă, la ieșirea din clinică.

Și medicii se plâng, într-adevăr. ” Au ajuns unii colegi să pună șpaga în chiloți, este jenant, ca șă cum ne-am ascunde de DNA. Adevărul este că ultimul rând de halate l-am primit acum 10 ani. Normal că s-au rupt. Unii dintre noi ne-am mai îngrășat, alții au slăbit, cert e că s-au deteriorat”, a spus un medic de la clinică.

Ministerul Sănătății va controla și aceste aspecte, printr-o echipă care se va deplasa la Craiova, pentru o anchetă amănunțită.

Autor