Am aflat cauza conspirației mondiale: Bill Gates vrea să pună mâna pe lubenița de Dăbuleni

Am analizat din mai multe unghiuri situația actuală și am ajuns la c0ncluzia că la baza conspirației mondiale prin care trecem este un singur mare adevăr: Bill Gates vrea să pună mâna pe lubenița de Dăbuleni. Temerile noastre sunt întărite de un producător local care se pare că ar fi fost vizitat recent de persoane necunoscute.

” Eram în câmp, la bostan, să văd cum e recolta de anul ăsta. A venit o mașină cu numere străine, din care au coborât doi bărbați, îmbrăcați la costume negre, cu ochelari de soare și niște cabluri la ureche. Unul dintre ei a spus așa: ” Ken iu tel mi ză sicrit ăv zis uatermelon?” Noroc că eram cu băiatu’ ăl mic, care face engleza la școală, și el m-a avertizat: ” Tată, ăștia vor să le spui secretul la lubeniță, veniră să fure rețeta”. N-am stat pe gânduri, am pus mâna pe cazma și i-am încins”, a povestit, sub protecția anonimatului, domnul producător.

Bărbatul a mai povestit că în timp ce fugea mâncând pământul, una dintre cele două persoane ar fi dat un telefon scurt: ” Negativ, mistăr Gheiț, ui abandon ză mișiăn, zei ar hostil”. Ulterior, aceștia au urcat în mașină și au demarat în trombă, fâcându-se nevăzuți.

 

Autor