Am aflat ceea ce ziariștii craioveni ar fi trebuit să știe: transportul gratuit în Luxemburg, încă o realizare a Olguței Vasilescu

Cu siguranță ați citit în ultimele zile că Luxemburgul a impus gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun dar ce nu știți, sigur, este că această măsură îi aparține în proporție de 100 la sută  fostului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Chiar dacă presa din Craiova nu a punctat această realizare, din motive pe care nu le înțelegem.

” Săptămâna trecută a vent Claudiu acasă cu mai multe dosare de la Parlamentul European. Am zis să mai exersez și eu franceza și engleza, și am început să citesc în acte. Am văzut ceva cu ” le marche de travaile” m-am gândit că e mersul tranvaiului și când m-am uitat pe dosar, era din Luxemburg. Am scos pixul și am scris, cu litere mari și roșii: ” Gratuitement!”, ne-a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Ea nu a vrut să mai facă publică această realizare pentru că a considerat că nu este cazul. ” Chiar nu vreau să le mai dau idei celor din Craiova, care candidează la Primărie, dar sigur mă gândesc la o soluție asemănătoare și la noi, când mă voi întoarce la primărie”.

Autor