Am descoperit de ce se construiește Drumul Expres Craiova-Pitești: ca să nu mai facă ”craiovaniuz” glume despre traficul din Balș

În umra unei anchete jurnalistice efectuată incognito la Ministerul Transporturilor, am aflat motivul principal pentru care, negreșit, se va construi Drumul Expres Craiova-Pitești: autoritățile din Balș s-au săturat să citească știrile de pe craiovaniuz despre aglomerația în trafic de pe raza orașului.

” A venit domnul primar al Balșului și ne-a spus că este deja de poveste traficul din localitate. ”A ajuns orașul nostru noul Caracal al județului Olt”, s-ar fi plâns edilul de la Balș de situația creată de ambuteiajele în trafic. Domnia sa a edificat prin preentarea unor articole de pe saitul respectiv, care, mai în glumă, mai în serios, au generat o isterie generală. ” Domnul primar ne-a mai mărturisit că accesează zilnic craiovaniuz.ro, ca să vadă ce se mai întâmplă cu traficul din oraș”, ne-a declarat o sursă din  Ministerul Transporturilor.

Spre norocul dumneavoastră, pentru că Drumul Expres se va construi în mai mulți ani decât credeți, sperăm să vă mai putem relata măcar câteva zeci de articole până când traficul din orașul Balș va deveni istorie.

Autor