Ambasadorul Indiei în România, ES Rahul Shrivastava, în vizită la Craiova: ” Mi-au spus că aici trăiesc cei mai mulți indieni din România!”

ES Rahul Shrivastava, ambasadorul Indiei în România, a vizitat astăzi Craiova. Diplomatul indian s-a întreținut cu conducerea  CJ Dolj și a vorbit despre lucrurile frumoase pe care le-a auzit despre Craiova.

” Mi-au spus înainte de a pleca din București că voi merge în locul unde trăiesc cei mai mulți indieni din România. De-abia aștept să ajung în Fața Luncii, pentru că m-am documenta, să văd ce fac urmașii strămoșilor noștri. Chiar dacă înțeleg că și-au pierdut mult din obiceiuri, eu sper să mai fi rămas o sămânță care să le aducă aminte de străbunii lor”, a spus emoționat ES Rahul Shrivastava.

Ambasadorul a mers pe câteva strâzi din Craiova, chiar în cartierul Fața Luncii, și a rămas plăcut impresionat de cele văzute: ”Parcă m-am întors acasă, pentru câteva ore. Totul de la portul localnicilor, până la mașinile cu volan pe partea dreaptă, mi-a adus aminte de India. Îi felicit pe oamenii de aici că nu au uitat de unde au plecat”, a mai precizat ES.

Foto: Facebook CJ Dolj

 

Autor