Amenajat de curând, sensul giratoriu din Craiovița Nouă va fi modificat: muncitorii RAADPFL au plantat lalele, în loc de trandafiri

O eroare umană ar putea duce la modificarea unui sens giratoriu amenajat de curând în cartierul Craiovița Nouă. Deși totul a fost lucrat ”ca la manual” iar aranjamentul floral este unul reușit, muncitorii RAADPFL au greșit un singur amănunt: în loc de trandafiri, au plantat lalele.

” Nu este o problemă, o să rezolvăm acest aspect nedorit iar sensul giratoriu va fi la fel de frumos.  S-a greșit în fișa tehnică a lucrării, pentru că scria ” de preferat amenajare cu lalele”. Înlocuim cu trandafiri. Până la sfârșitul săptămânii îl modificăm”, a spus unul dintre responsabilii RAADPFL.

În altă ordine de idei, următorul sens giratoriu care va fi modernizat ar putea beneficia de o viziune nonconformistă de amenajare: un covor floral din dopuri de sticle din plastic, după un model brevetat de curând de un craiovean în cartierul Brazda lui Novac. ”Am calculat că este mai economic și mai durabil, pentru că nu dopurile nu se ofilesc”, mai spun cei de la RAADPFL.

Foto: Facebook

 

Autor