Apariție misterioasă: trei utilaje de la drumul-expres Craiova-Pitești, descoperite în Triunghiul Bermudelor

Dacă v-ați întrebat de ce nu se mai lucrează la drumul expres Craiova-Pitești și nu ați găsit un răspuns, o descoperire de ultim moment v-ar putea clarifica întrebarea. Specialiștii de la NASA susțin că în această dimineață și-au făcut apariția obiecte noi în Triunghiul Bermudelor, zonă în care se presupune că se întâmplă fenomene paranormale. La ora 9 (ora României – n.r.) radarele americanilor au detectat mișcare în zonă iar un responsabil NASA a emis și un comunicat de presă.

” S-a auzit un trăznet puternic și pe monitoarele noastre au apărut trei utilaje: două excavatoare cu lamă și un compactor. Am privit câteva secunde cum agregatele respective pluteau pe apă. La un moment dat, dintr-un excavator a coborât un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, pe care îl suspectăm că ar fi furat diferite obiecte prețioase de la mai multe ambarcațiuni din triunghi, după care s-a făcut nevăzut”, au explicat cei de la NASA în comunicat.

Oamenii din zona șantierului drumului expres susțin că noaptea trecută au văzut o lumină puternică pe cer, dar nu și-au pus nicio întrebare vizavi de curiosul fenomen. Mai mult, chiar nu s-au arătat uimiți de dispariția utilajelor: ” Da’ ce, erau aici?”

Autor