Are cunoștințe în domeniu! La Forumul Industriei Auto, Viorica Dăncilă le-a vorbit și mașinilor din expoziție: ”Vruuum, vruumm!”

Forumul Industriei Auto 2019, manifestare care se află în curs de desfășurare la Craiova, a produs o noutate în domeniu, în sensul că premierul României, Viorica Dăncilă, a demonstrat că știe să vorbească și cu autoturismele. După ce a salutat audiența, adresând câteva cuvinte de mulțumire pentru participare, Dăncilă și-a îndreptat privirea către automobilele expuse în ”show room” și le-a spus: ”Vruuum, vruum!”

” Cred că este exemplu cel mai elocvent că doamna prim-ministru nu este chiar așa cum spune toată lumea. Nu e la îndemâna oricui să vorbești cu mașinile. Eu cred că știe să facă și un schimb de ulei, dar și să controleze bujiile. Asta ca se le închidă gura celor care o contestă!”, a spus entuziasmat un personaj din public.

Vă reamintim că la Craiova se desfășoară manifestarea Forumul Industriei Auto 2019, manifestare pentru care autoritățile locale s-au pregătit cum au știut mai bine, astfel încât evenimentul să fie un succes.

Autor