Are shaormerii, barbă i-am pus noi, vrea să facă și un metru de drum expres: un craiovean calcă pe urmele lui Mandachi

E tânăr, face politică, are și shaormerii. Vorbim despre consilierul local craiovean Flavius Sirop, posibil candidat la Primăria Craiova pentru fotoliul de primar dar și pretendent de a deveni un ”Mandachi” autohton pe meleagurile oltenești. Fostul director de la Salubritate are în plan să contruiască un metru de drum expres, mai cu seamă că mult dorita ”super-stradă” către Pitești încă se lasă așteptată.

” Putem avea și noi aici, în Oltenia, la Craiova, un cuvânt de spus vizavi de nevoia de autostrăzi sau, în cazul nostru, de drum expres. M-am gândit să construiesc simbolic un metru, hai măcar o jumătate de metru,  ca să atragem atenția asupra faptului că și Oltenia vrea civilizație”, ne-a declarat cel care vrea să fie Primar PNL în 2020.

Totuși, în toată povestea, lipsea un singur amănunt: barba. Pentru că Flavius nu o avea, am pus-o noi din Photoshop. În rest, așteptăm și o eventuală schimbare de nume, din Sirop în Siropachi. Plus o nunațare a ”hashtagului” care trebuie să fie musai oltenizat: ”#șiio”.

 

Autor