Ăsta spirit civic! Deși n-a găsit niciodată vreun portofel cu bani, un craiovean merge sistematic și predă portmonee la poliție

Cel mai cinstit dintre craioveni locuiește în cartierul Valea Roșie. Deși nu a găsit niciodată vreun portofel cu bani, bărbatul merge periodic la secția de poliție din cartier și predă portmonee cu diverse sume de bani.

”A început acum vreo trei ani. A venit la secție, a cerut o coală de hârtie și a completat o declarație prin care scria că predă un portmoneu de culoare maro, cu suma de 25 de lei. La vreo jumătate de an distanță, a revenit, de data asta cu o borsetă de mână și suma de 40 de lei. În total, până acum, a venit de vreo șase ori, aducând portofele sau portmonee cu sume cuprinse între 25 si 63 de lei”, au declarat lucrători ai secției de poliție numărul 3 din Craiova.

Bărbatul nu a vrut niciodată să își decline identitatea, precizând însă că nu are nevoie de mulțumiri și nici de publicitate. Pe această cale, îi mulțumim bravului craiovean pentru exemplul de spirit civic de care dă dovadă și îi urăm să continue tot așa!

 

Autor