Atenție, se deviază circulația pe ruta Craiova – Bucovăț: pe la București, că poate aveți treabă prin capitală

Consiliul Județean Dolj a demarat lucrările la reabilitarea podului care traversează Jiul în dreptul localității doljene Bucovăț. Din acest motiv, circulația între comuna respectivă și Craiova ar putea fi deviată pe o rută ocolitoare, pentru câteva luni. După ce au fost analizate mai multe propuneri, a fost ales traseul Craiova – București- Bucovăț.

” Desigur, ințial ne gândisem la devierea circulației pe Palilula – Podari, însă ne lovim de probleme tehnice, pentru că drumul este îngust. Am fost la un pas să alegem ruta Bucovăț – Vârvoru de Jos – Padurea Radovanului – Craiova însă ce sens are să forțăm conducătorii auto să treacă prin pădure, mai ales prin cea a Radovanului, unde, mai ales noaptea, se pot întâlni cu mireasa despre care se spune că ar bântui pădurea. Astfel că am decis ruta Bucovăț- București – Craiova”, a explicat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Chiar dacă ruta aleasă poate părea mai lungă, totuși aceasta are și beneficii: ”Dacă sunt doljeni care doresc să treacă pe la Dragonul roșu, pe la Unirea Shoping Center, acum chiar au posibilitatea să o facă, fără să fie nevoiți să plece spre București neapărat. Trebuie doar să vrea să ajungă de la Bucovăț la Craiova, sau invers. Unde mai pui că pe autostradă, dacă nu prinzi trafic, te duci rachetă”, a mai explicat șeful CJ Dolj.

Sustine Craiovaniuz

Daca iti plac stirile create de echipa noastra si vrei sa contribui la sustinerea acestui proiect, poti sa donezi folosind Paypal. Multumim!

 

Autor