Atunci când merge cu avionul, un craiovean ia cu el mai multe shaorme, pe care le vinde la jumătate de preț vecinilor de scaune

Un craiovean întreprinzător face rezervări last-minute pe diferite zboruri care sunt efectuate de la Craiova. Cei care călătoresc cu avionul din Cetatea Băniei îl cunosc foarte bine pe respectivul, supra-numit Nea ” Nu vrei o shaorma la jumătate de preț?”. Practic, în momentele când stewarzii de pe avioane nu sunt atenți, acesta momește călătorii cu shaorme mai ieftine decât sendvisurile din oferta de zbor.

”Eu am mers săptămâna trecută la Milano. Doar ce se stinseseră semnalele la centurile de siguranță, că domnul respectiv s-a ridicat și, prefăcându-se că merge la toaletă, ne-a șoptit că are shaorma la prețuri mai bune decât produsele din catalogul comaniei de zbor. Eu am luat două, pentru că mi-a dat bonus si o sticlă cu apă la jumătate, gratis”, a spus unul dintre cei care au beneficiat de serviciile bărbatului.

Cei de la compania de zbor nu au comentat vizavi de situația respectivă, precizând că nu l-au observat pe craioveanul întreprinzător, dar, în mod surprinzător, au simțit miros de carne kebap în avion, neștiind insă de unde provine acesta.

Autor