AUR Craiova pornește ofensiva: candidatul la Primărie va trebui să se cace la ușa Olguței și să nu fie prins

Este an electoral, iar principalele forțe politice din Craiova pun la cale strategia pentru a ataca fotoliul de primar. Partidul AUR, prin vocea deputatului Ringo Dămureanu, spune că este în căutarea candidatului ideal, cu care să câștige alegerile pentru funcția de edil al Băniei.

” În urmă cu câteva săptămâni, sediul nostru a fost vandalizat. E clar, lupta politică se desfășoară la acest nivel acum, așa că o sa fim și noi fără mănuși. În afara faptului că trebuie să fie un naționalist desăvârșit, candidatul nostru trebuie să fie pregătit pentru o campanie murdară. Iar aici mă refer la orice înseamnă acest lucru. Am decis în comitetul director, ca probă decisivă, ca respectivul candidat, indiferent cine va fi el, să treacă o probă de foc:  să se cace la ușa Olguței și să nu fie prins. Iar un alt coleg să imortalizeze pe cameră acest succes”, a spus parlamentarul AUR Dolj.

Ringo Dămureanu a mai spus că nu mai e vreme de finețuri și că lupta trebuie să fie dusă prin orice mijloc. ” Nu mai suntem în povești, când un voinic avea de trecut cine știe ce încercări, pentru a-și demonstra vitejia. Vremurile tulburi cer măsuri radicale”, a conchis vorbitorul.

Autor