Autobuzul ”ALL YOU CAN FREEZE”, noua găselniță de la R.A.T. Craiova: „Îmi lăsai carnea în el și stătu ca la frigider”

Craiovenii își freacă mâinile de bucurie, nu de frig, așa cum probabil v-ați fi așteptat. ”ALL YOU CAN FREEZE” este proiectul unic la nivel național, cu care R.A.T. Craiova  vrea să impresioneze în această iarnă. Concret, este vorba despre un autobuz care simulează perfect condițiile întâlnite într-o ladă frigorifică. Ideea Regiei vine ca o mănușă pentru craiovenii care nu mai au loc în frigidere.

„Îmi lăsai carnea în el și stătu ca la frigider. Minune, zisăi! Doamne, ce mai scoaseră ăștia, maică, cu tehnologiile lor! Dar zău că-mi convine, că așa găsesc locul ocupat dimineața, când pornesc la piață”, a declarat un pensionar.

„Dar ce bine se gândiră, să mor eu! Acum pot să țin și eu berica la rece, fără să mă vadă nevastă-mea. Vin aici până în stație, iau autobuzul, cobor la următoarea, iar până mă întorc acasă, am și băut-o”, ne-a mărturisit un alt craiovean.

Momentan, proiectul este implementat doar pe traseul 1, deoarece multe dintre autobuzele de aici dispun de tehnologia necesară pentru ca acesta să aibă succes.

Autor