Autobuzul RAT Craiova în care a plouat, de fapt minune dumnezeiască: ” A lăcrimat de emoție, când a văzut că toată lumea are bilet!”

Știrea potrivit căreia într-unul dintre autobuzele noi ar fi plouat astăzi este de fapt o minune care s-a petrecut la Craiova. Am stat de vorbă cu specialiști ai fenomenului iar aceștia admit că e un ”echivalent al icoanelor care lăcrimează”.

” Vă dați seama, autobuzul a simțit, să spunem așa, că nu e niciun călător fraudulos, că toate persoanele au abonamente și bilete. a fost chiar o minue. Cum altfel să te manifești, chiar și de fier să fii, dacă nu să te emoționezi până la lacrimi. Departe de adevăr, așadar, varianta cum că în el ar fi plouat. Nu, domnule, erau lacrimi de emoție, de bucurie”, a mărturisit specialistul.

Arhiepiscopia Craiova a luat legătura deja cu RAT Craiova, pentru o eventuală colaborare. ” Cred că ne putem gândi la pelerinaje cu acest autobuz, dacă este într-adevăr miraculos. Astfel, ajutăm și societatea de transport, prin achiziționarea de bilete și abonamente”, au comentat reprezentanții Arhiepiscopiei.

Foto – video: Facebook

Autor