Autoritățile locale din Leu vor dezinfecta străzile cu țuică: ” E și mai ieftină, și mai eficientă, le trece oamenilor setea doar după miros”

Autoritățile locale din comuna doljeană Leu copiază modelul văzut în așezările urbane și au decis să dezinfecteze toată străzile din localitate. Singura diferență este că vor folosi țuică ca soluție, din mai multe considerente.

” În primul rând am făcut un studiu de piață, este mai ieftină ca dezinfectantul și spunem noi mult mai eficientă. Mergem pe cea de 38 de grade, minimum. În al doilea rând, credem că oamenii vor sta în casă și, simțind mirosul puternic, chiar vor fi încântați. Așa, putem spune, le trece setea după miros”, spun autoritățile ferm convinse de succesul operațiunii lor.

Mașinili care asigură dezinfectarea vor intra pe toate străzile din comună începând cu ora 22, atunci când traficul autor este mai redus. ” I-am atenționat pe șoferi să nu vândă cuiva din soluție, pentru că evifent că ne-am gândit și la acest aspect. De aceea, mașinile vor fi însoțite de angajați de la Poliția Locală”.

foto: opinia-timisoarei.ro

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind Paypal. Îți mulțumim!

Autor