Autorul furtului de la bancă, un gentleman! S-a scuturat pe picioare la intrare iar în interior ar fi spus: ”Nu vă supărați, îmi dați voie să vă jefuiesc ?”

Poliția doljeană este pe urmele unui individ care a furat astăzi, dintr-o sucursală a unei bănci, la Craiova, o sumă de bani de aproximativ 20.000 de lei, potrivit informațiilor de până acum. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unității arată cu bărbatul, înainte de a intra în bancă, s-a  scuturat pe picioare la intrare.

”Este evident, avem de-a face cu un hoț manierat. Un gentleman în adevăratul sens al cuvântului. Înțeleg că imediat ce a intrat în bancă, a fost extrem de amabil, rostind cuvintele: ” Nu vă supărați, îmi dați voie să vă jefuiesc ?”. Refuzul angajaților din bancă l-a făcut să se enerveze și, ulterior, să amenințe”, a explicat un psiholog caracterul bărbatului suspect de furt, după comportamentul acestuia.

Poliția nu a oferit până acum informații, ancheta desfășurându-se în discreție maximă. Cercetările continuă, momentan fără ca vreo persoană să fie reținută. De menționat că după-amiază, în fața băncii, s-au adunat mai mulți localnici din zonă. Părerile despre eveniment erau împărțite. Dacă unii se îngrozeau de ceea ce s-a întâmplat, alții au spus:”Doamne-ajută, s-a făcut dreptate! ”

 

Autor