Avarie pe magistrala de apă Izvarna-Craiova: s-a spart butoiul de țuică al unui localnic din Ișalnița

Specialiștii de la Mediu au intervenit în această dimineață în cazul unei avarii care s-a produs pe magistrala de apă Izvarna-Craiova. Din primele informații, butoiul de țuică al unui bărbat din Ișalnița ar fi cedat noaptea trecută, iar lichidul a ajuns în conducta prin care se aprovizioneaza Bănia cu apă.

”Din primele informații, se pare că este vorba despre un butoi subteran, un fel de rezervă de țuică a localității, care a cedat, cel mai probabil din cauza frigului, poate de la vechimea recipientului. Cert este că am fost anunțați în această dimineață, de mai mulți locuitori din Craiova, că apa are un puternic miros de țuică. La această oră, specialiștii noștri sunt pe teren, împreună cu cei de la Compania de Apă Craiova, și încearcă să remedieze defecțiunea”, au precizat reprezentanți ai Gărzii de Mediu.

Au fost și persoane care s-au bucurat și chiar și-au făcut rezerve, umplând mai multe bidoane de cinci sau 10 litri cu apa care curgea la robinet. Specialiștii au oprit însă momentan alimentarea, până la remedierea problemei

Autor