Avariile de la Termoficare nasc ”monștri”: un angajat de la Water Park a furat apă caldă dintr-un bazin și dus-o acasă pentru a se spăla

Nemulțumit de avariile din ultima perioadă care i-au lăsat apartamentul fără apă caldă și căldură, un craiovean a încercat să profite de faptul că face parte din staff-ul Waterpark-ului din Bănie. Mai precis, acesta a fost surprins, azi-noapte, de camerele de supraveghere ale complexului, în timp ce umplea mai multe recipiente cu apă caldă, chiar din bazinul acoperit.

Potrivit polițiștilor, ”monstrul” a mers cu bidoanele acasă, într-un apartament din cartierul Valea Roșie, unde în ultimele nopți agentul termic a fost oprit.

„Să mi-spună și mie cineva de când e infracțiune să te speli cu apă caldă, că de căldură în apartament nu mai zic nimic. Vă spun sincer, nu mai rezistai să stăm nespălați, eu și familia. Plângeau copiii de bucurie când le-am spus că le-am adus apă caldă. La Water Park e  destulă, pe care oricum n-o folosește nimeni și zisăi că oricum nu se simte dacă iau și eu câțiva litri, de consum prin casă. Nu cred că făcui nimic rău că vrusăi să-i fie familiei cald și bine, în condițiile existente”, se apără angajatul Water Park-ului.

Totuși, în urma unor verificări mai amănunțite efectuate de oamenii legii, se pare că bărbatul ar fi împarțit apă caldă în întreg blocul, de fiecare dată când o avarie a afectat punctul termic la care este arondat imobilul.

„Îmi aduc aminte că într-o seară, tot așa când nu era apă caldă, a venit la mine la ușă cu două bidoane de câte cinci litri. Într-unul era fiartă, iar în celălalt era mai călâie așa. Le-am luat că de, n-am avut ce să fac, trecuse ceva vreme de când nu mă mai spălasem și eu cu apă caldă, plus că se strânseseră și o grămadă de farfurii murdare”, ar fi declarat unul dintre vecinii bărbatului la audieri.

„Acum totul are logică mai multă, să spun eu așa. Nu degeaba dimineața găseam bazinul ăla pe jumătate gol”, ne-a mărturisit unul dintre colegii hoțului de apă caldă.

Autor