Balș. Au apărut călăuze ilegale care te ajută să scoți sub jumătate de oră la traversarea orașului

De câteva zile, în puncte strategice din Balș și-au făcut apariția personaje ciudate, care opresc șoferii în trafic: ”Șefu’, hai după mine, că îți arăt eu o scurtătură pe unde ieși în jumătate de oră din oraș”. Potrivit unor informații pe care le-am obținut de la o sursă locală, ar fi vorba despre un grup de călăuze, constituit de lumea interlopă din Balș, care profită de traficul infernal pentru a face o grămadă de bani.

”Eu oprisem doar să șterg mai bine farurile. A venit un tânăr la mine și mi-a spus: ”Dai 20 de lei și te trec în cinșpe minute în partea ailaltă de oraș”. I-am zis să mă lase în pace, când să plec, a apărut din nou:”Hai, dă și matale 15 lei, că n-o fi foc!”, a povestit un craiovean care plecase cu treabă spre București.

Exact în momentul în care era decis să plătească banii, din spate s-a auzit sirena unei mașini de poliție, iar călăuza s-a făcut nevăzută. ”Circulați, vă rog!”. Autoritățile locale avertizează  toți participanții la trafic să nu intre în vorba cu personajele respective și să anunțe imediat de prezența lor. 

 

Dacă ți-a plăcut această știre, dă-ne Like pe PAGINA DE FACEBOOK. Așa vei fi printre primii care afla ultimele noutăți. Multumim!

Autor