Bănia vindecă hernia! Liviu Dragnea a plecat de la Craiova sărind de pe un picior pe altul

Să mai vorbească cineva urât despre Craiova! Vindecare miraculoasă petrecută astăzi, chiar în centrul orașului, pe scena de unde candidații PSD la alegerile europarlamentare le-au vorbit celor prezenți. Președintele Liviu Dragnea chiar le-a spus simpatizanților:

”Venind înspre Craiova, m-a zdruncinat puțin mașina și am resimțit dureri la coloană. dar vă spun că mâna pe inimă, de când am urcat pe scena aceasta, mi-au dispărut toate durerile. E fantastic ce aveți aici la Craiova, un oraș miraculos pentru oricine. Clar o să facem spital, dar nu regional, ci național, să vină toți cei suferinzi să se vindece aici, în Bănie”, a spus liderul PSD.

Drept dovadă a vindecării sale miraculoase, Liviu Dragnea a mers apoi până la mașina sărind de pe un picior pe altul, în aplauzele celor prezenți care nu au contenit să strige: ”Minune, s-a vindecat!”  Explicația specialiștilor este simplă: astăzi la Craiova s-a format un nor energetic puternic, care, printre altele, a dezvoltat puteri paranormale vindecătoare.

 

După o idee de Dan Ștefan

Autor