Bariera Vâlcii va fi declarat comună, ca să nu mai fie problemă pentru Craiova

bariera valcii

O soluție de compromis ar putea rezolva o problemă spinoasă a adiminstrației craiovene. Cartierul Bariera Vâlcii va fi declararat comună, ca să nu mai dea bătăi de cap conducătorilor Craiovei.

” Este singura soluție pe care o putem avea în acest moment. Oricine ar spune, acolo nu se vor rezolva problemele niciodată. De fiecare dată când va ploua torențial, acolo se va inunda. Așa, dacă ei vor primi rangul de comună, nu va mai trebui să se ocupe Craiova de problemele lor, ci ei înșiși”, a spus o sursă de la Consiliul Dolj.

Și la Primărie informația este bine primită. Cu toate că există anumite regrete.” Bine, bun, se va rezolva problema asta cu inundațiile, pentru că e clar că noi nu putem să o rezolvăm. Dar ne pare rău că s-au făcut niște asfaltări acolo, acum ce facem, ei devin comună și noi am rămas fărăr bani?Însă, pe de altă parte, asta e, trecem la pierderi dar scăpăm de grijă”, au spus cei ce la Primărie.

Soluția ar putea fi una salvatoare și pentru alte cartiere marginase ale Craiovei precum Mofleni sau Troaca. Localnicii din Barieră nu se arată uimiți: ” Și-așa avem condiții de comună, măcar să platim impozite mai mici”, au spus ei.

sursa foto: craiovaforum.ro

 

Autor