Bătrânul tractor al Salubritate Craiova a fost furat. Principalii suspecți, niște colecționari frenetici de UTB-uri

Vechiul tractor al Salubritate Craiova a fost furat, aseară, de doi hoți mascați, care până acum nu au fost prinși. Din primele informații transmise de poliție, se pare că ar fi vorba despre niște pasionați de tractoare clasice.

„Din probele pe care le-am obținut și analizat până acum, credem cu tărie că tractorul n-a fost furat de niște hoți obișnuiți. De obicei, de la asemenea vehicule sunt sustrase doar piese, chiuloase, pompe de motorină, cilindri sau chiar roți. Faptul că vehiculul a fost furat în întregime complică puțin cazul. Este posibil ca acesta să fi căzut pe mâinile unor colecționari de UTB-uri, care au știut bine unde vin”, se arată într-un comunicat al poliției.

Pe de altă parte, reprezentanții Salubrității sunt îngrijorați ca nu cumva vehiculul să fie folosit în alte scopuri. „Sperăm ca îndrăgitul nostru tractor să nu fi ajuns în ograda vreunui agricultor. De-o viață întreagă el a fost învățat cu treburi ușoare, de oraș. Ne este frică să nu fie folosit la muncile câmpului, întrucât fiind foarte bătrân, s-ar putea să nu reziste, mai ales că în ultimii 30 de ani începuse să scoată fum”, a anunțat societatea pe o pagină de socializare.

Autor