Ca să fie pregătit pentru o nouă lipsă a căldurii din calorifere, un craiovean doarme câte trei nopți din săptămână în lada frigorifică

După ce la începutul iernii avaria de la Complexul Energetic Oltenia a lăsat Craiova fără căldură în apartamente pentru câteva nopți, un bărbat din cartierul Rovine a găsit o metodă ingenioasă pentru a preveni un nou eveniment neplăcut. Valentin Necălitu spune că doarme trei nopți pe săptămână în lada frigorică, asta ca să fie pregătit de o altă avarie.

”La început a fost mai dificil, pentru că nu îmi găseam poziția de somn. Plus că mai era o problemă, eu nu prea pot să dorm cu lumina stinsă și toată lumea știe că la frigidere becul este aprins numai dacă este ușa deschisă. Până la urmă mi-am luat o veioză pe baterii și, azi așa, mâine așa, m-am obișnuit”, spune bărbatul care crede că nicio defecțiune nu îl mai poate afecta din punct de vedere termic: ”Nu mai am nevoie de calorifer, de plapumă, dorm chiar la mânecă scurtă de când am început acest experiment”, a mai completat Valentin.

Singurele problème le-a avut cu soția, care a strâmbat din nas atunci când bărbatul i-a scos din lada frigorifică pachetele cu carne.  ”Nu voia să mă înțeleagă, dar i-am promis că îi cumpăr una nouă”, a precizat bărbatul.

La final, Valentin ne-a mărturisit că se gândește chiar să participe la o expediție la unul dintre Poli:”M-am călit, rezist și acolo!”

Craiovaniuz te invită la o strângere de fonduri! Banii adunați vor fi folosiți pentru Adăpostul de la Breasta. Vă mulțumim! Detalii, pe roșu! 

Autor