Ca să nu se vadă sărăcia din jurul Centrului Multifuncțional, Primăria Craiova demolează în noaptea aceasta casele din zonă

Agitație mare la Craiova, unde luni, 18 martie, se va desfășura ”Forumul Industriei Auto 2019”. După ce astăzi au muncit ca locul de desfășurare, Centrul Multifuncțional din cartierul Romanești, să arate corespunzător, autoritățile craiovene au o misiune grea până la începerea evenimentului: să demoleze casele din jurul centrului, pentru ca invitații să nu vadă sărăcia.

” Adică noi spunem că economia duduie, și în loc de vile cu două-trei etaje să se vadă bojdeucile astea? Nu avem ce face, le demolăm până la începerea forumului, că altfel ne facem de râs. Nu știu, îi cazăm pe localnici la hotel, apoi îi băgăm repede în programul prima casă, dar nu ne putem prezenta așa în fața lumii”, a dat indicații chiar ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

Așadar, se anunță o noapte lungă la Craiova. Autoritățile locale iau în calcul și acoperirea caselor existente în zonă cu autocolant sau mascarea lor cu foi de cort uriașe, care să le transforme în vile.

Autor