Campionul nostru: un pensionar craiovean a executat perfect un ”triplu axel” pe ghețușul de lângă Teatru

Plecat de dimineață spre Piață, pentru a vedea cu ce prețuri s-a deschis săptămâna, un pensionar craiovean care locuiește în imediata apropiere a Teatrului Național a reușit să execute perfect un triplu axel, cum rar vezi pe marile patinoare ale lumii. Procedeul i-a iesit la întoarcerea către casă,  cu atât mai bine cu cât ținea în mâini două pungi, una cu pâine și alta cu cartofi.

”Venea încet dinspre piață, pentru că aluneca rău pe jos. Dintr-o dată l-am văzut că ia viteză și s-a aplecat spre în față. Am crezut că a  picat, că e jos, dar dânsul s-a lăsat pe vârfuri și, când să cadă, s-a ridicat într-un ”triplu axel” de senzație, oprindu-se apoi în două picioare, cu plasele în mână. Evident că am început toți să aplaudăm, cei care eram prin zonă”, a povestit un martor ocular.

Vestea s-a răspândit repede în blocul unde locuiește craioveanul și astăzi toți vecinii l-au căutat, pentru a se poza cu el. ” E mâmdria cartierului acum, campionul nostru”, au spus oamenii care au mai cerut să audă încă odată, chiar de la patinatorul de ocazie, întreaga povestire.

Autor