Când a ars ”Notre Dame”, ați suferit toți! Lui nea Mitică din Leu îi arde gâtul după o bere, și unul nu scoateți o vorbă!

Trăim vremuri tulburi, cu semeni parcă din ce în ce mai dezumanizați. Ne întristăm și suferim pentru necazurile altora, dar față de cei de lângă noi rămânem indiferenți. În cele ce urmează, o să observați că aceste lucruri sunt adevărul gol-goluț. Nea Mitică (foto fundal), un localnic din comuna doljeană Leu, s-a plâns astăzi toată ziua că ” îi arde gâtul după o bere”, dar nu s-a găsit nimeni care să îi ofere măcar o doză.

” Da, ați văzut, când a ars Notre Dame, erau gata-gata să își dea salariile, umpluseră internetul cu lacrimi și ” Je suis Catedral”, dar când unul de-al nostru suferă, mai ales la 40 de grade, trecem nepăsători”, a povestit un consătean care a auzit despre tragedia lui nea Mitică.

Vorbele, așadar, sunt de prisos. Deși s-a rugat de proprietarul cârciumii unde este abonat să îi mai dea măcar o bere ”pe caiet”, lui nea Mitică i s-a dat cu flit. Ba mai mult, a deschis o bere rece și a băut din ea cu poftă, în timp ce lui nea Mitică îi ardea, literalmente, gâtul. ” S-a înrăit prea mult oamenii, de-aia nu ne mai rabdă nici Dumnezeu”, a comentat și tanti Leana, despre situația consăteanului ei.

Autor