Candidat ”bombă” la Primărie: Bear Grylls și-a făcut buletin de Craiova

Edward Michael Grylls, cel cunoscut cu numele de ”Bear” (ursul) va candida pentru funcția de primar al municipiului Craiova. Informația ne-a parvenit, pe surse, în această seară. Cunoscutul om de televiziune dar și împătimit de aventură spune că ”este provocarea vieții sale”.

” Știți că întotdeauna mi-a plăcut să mă bat cu incredibilul. La acest moment, mi se pare cel mai măreț lucru pe care aș putea să îl fac. Am auzit multe lucruri despre Craiova, unii spun că e periculos să trăiești acolo, dar, hei, pericol este numele meu! Intru în cursă fără nicio teamă și sunt sigur că îi voi convinge pe craioveni că eu sunt cel mai potrivit să îi conduc”, a postat pe contul de Instagram Bear Grylls.

Imediat după anunțul postat de vedeta britanică, au apărut și primele reacții. Cea care va candida din partea PSD pentru aceeași funcție, Lia Olguța Vasilescu, a scris sec, pe Facebbok, ” Marș la bârlog, ursule!”.  În altă ordine de idei, Grylls a mai anunțat că va merge independent la Primărie, după ce ar fi avut totuși niște discuții cu cei de la PNL. ” Un domn Giugea mi-a zis să nici nu mă gândesc, că e de 1000 de ori mai puternic decât mine. Îl aștept în campanie!”