Ce noroc pe el!? Un craiovean nu găsește de două ore mașina înzăpezită în care a lăsat soacra, cât a mers la farmacie

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut astăzi în cartierul Rovine, acolo unde un craiovean a oprit mașina în care se afla soacra acestuia, pentru a merge la o farmacie din vecinătate.  A fost puțină coadă astfel că, în momentul în care a vrut să se întoarcă la mașină, bărbatul spune că nu a mai putut să o găsească, printre nămeții de zăpadă.

”Ce să zic, n-am lipsit mult, vreo jumătate de oră. După ce că a nins necontenit, a mai trecut și un utilaj de deszăpezire care a aruncat zăpada de pe stradă pe trotuar, acolo unde parcasem. De două ore tot caut mașina și nu o găsesc. Aici am lăsat-o, dar nu îmi dau seama care dintre mașini este, din cauza zăpezii”, a spus craioveanul, care a dat zăpada la o parte de pe mai multe mașini despre cae credea că ar putea fi a lui.

Prognoza meteo nu sună deloc bine pentru bărbat, deoarece se anunță încă 24 de ore de precipitații abundente. Acesta a sunat chiar la 112, pentru a primi ajutor, însă oamenii legii le-au spus că nu este de competența lor să intervină, sugerându-i să apeleze Telefonul Cetățeanului de la Primăria Craiova.

Dacă ți-a plăcut această știre, dă-ne Like pe PAGINA DE FACEBOOK. Așa vei fi printre primii care afla ultimele noutăți. Multumim!

Autor