Ce nu au reușit americanii, rușii sau chinezii: o vrăjitoare din Craiova vindecă și coronavirusul

Vrăjitoarea Bemeweza, din cartierul craiovean Fața Luncii, este pe cale să dea lovitura vieții. Femeia tocmai a plătit un anunț la o publicație din Craiova în care anunță că ”dezleagă cununii, aduce bărbatul acasă, alungă darul beției, al impotenței și, cel mai important, vindecă de toate bolile din lume, chiar și de coronavirus”.

” Are experiență mare, că a fost la o școală de vrăjitoare care s-a ținut la Breasta în pădure. S-a întors de acolo cu cinci găini și doi purcei, să mor de vă mint. Face și desface toate relele, descântă de viitor, de trecut, de alcool si impotență. Tocmai ce s-a întors din Anglia, a fost la Howgarts, la domnu’ Harry Potter. A prins-o Poliția pe tren , fără bilet. Toate boalele a învățat să le vindecă, chiar și coronavirus”, ne-au declarat câțiva vecini ai vrăjitoarei.

Am încercat să vorbim și cu temuta Bemeweza, dar nu era acasă, plecase în pădurea de la Bucovăț, ca să adune ierburi de leac și ciuperci pentru cină.

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind Paypal. Îți mulțumim!

Autor