Ceața a creat mari probleme astăzi la Leu: sute de săteni au intrat în biserică, deși căutau cârciuma

Ceața a dat mari bătăi de cap localnicilor din Leu, plecați în această dimineață să își bea ”cafeaua” de zi cu zi. Viziblitatea a fost atât de redusă, încât mulți dintre ei au greșit drumul și s-au trezit că intră în biserică, în loc de cârciumă.

” A fost chiar o ceață dintr-aia pe care să o tai cu cuțitul. Practic, nu vedeai la un metru în fața ta. Eu am luat-o pe scurtătura pe care o știu de o viață, dar din cauza faptului că nu am avut niciun reper, am greșit drumul. Am văzut prima ușă și am deschis-o, când colo, ce să vezi, m-am trezit în biserică”, a explicat unul dintre bătrânii satului.

Cârciumarul din comună s-a luat pe gânduri la ora 9, când a văzut că în barul său nu sunt nici măcar 100 de persoane. A mers afară și a făcut focul, ca să împrăștie ceața și ca să dea o mână de ajutor rătăciților. ”Dacă mai ține o săptămână vremea asta e clar, dau faliment”, a spus el întristat.

Nu la fel de supărați au fost preoții din comună, care, atunci când au văzut biserica plină, au comentat: ”Încețoșate sunt Căile Domnului!”

URMĂRIȚI-NE PE FACEBOOK PENTRU ALTE ”NIUZURI”!

Autor