”Ceferiștii” cer o mărire de până la 50 la sută. A salariilor și a timpului de așteptare a trenului în gări

Nemulțumirile mocnesc și în rândul ”ceferiștilor”. Aceștia cer o mărire de până la 50 la sută a salariilor, dar și a timpului de așteptare a trenului în gări. Dacă cererile lor nu vor fi ascultate, aceștia amenință cu proteste de stradă.

”Practic, am ajuns să lucrăm în condiții inumane. Adică dacă trenul de București trebuie să plece la 6.05 din Gara Craiova nu înțelegem de ce nu se poate aduăga măcar 50 la sută la așteptarea acestuia pe peroane. Mai ales acum, în condiții de iarnă, este de înțeles că nu putem ajunge la timp în gări. Să nu fim ipocriți și să ne prefacem că nu înțelegem acest aspect”, spun angajații CFR din Regionala CF Craiova.

Aceștia confirmă că vor protesta pe 4 aprilie, în cadrul unui miting de amploare, la nivel național. ”De fapt, data stabilită pentru proteste este 1 aprilie, dar din cauza vremii, a topirii zăpezii, cu siguranță vom reuși să ajungem la manifestații de-abia în 4 aprilie, dacă nu o să întâmpinăm și alte probleme”, au declarat surse din interiorul regionalei de la Craiova.

 

Autor