Cei doi italieni ajunși la Craiova din greșeală se adaptează din mers: ” Cugino mio, come va?”

Cei doi italieni care au ajuns din greșeală la Craiova par să se fi acomodat repede cu Bănia. Paola și Massimo au mers în prima zi prin centru, au vizitat Muzeul de Artă apoi seara au mers la una dintre terasele din zona Lipscani. S-au întors la hotel și au reluat ziua următoare plimbare prin Bănie.

” Deja pot să vă spun că s-au integrat incredibil de repede. In prima seară, intr-adevăr, au fost cam supărați, de la întâmplarea asta cu zborul. Am încercatnoi să îi îmbunăm, nu a fost chip. Dimineața la micul dejun abia dacă au scos un cuvânt. Ieri seară însă, după ce s-au întors din oraș, a venit domnul și m-a întrebat așa, cu un aer familiar:”Cugino mio, come va, tutto bene? (Ce faci, vere, totul bine?- nota redacției)”, ne-a declarat unul dintre recepționerii de la hotelul unde s-a cazat cuplul de italieni.

În zilele următoare, italienii se vor plimba prin Grădina Botanică, vor vizita Parcul Nicolae Romanescu și se vor bucura din plin de alte atracții pe care le oferă Bănia vizitatorilor de pretutindeni.

Dă-ne un like pe Facebook. Mulțumim de apreciere!

Autor