Cei trei medici din Craiova care au sărit de la etaj ar fi văzut toți, în același timp, o hârtie de 100 de euro pe jos

Apar noi informații în cazul celor trei medici de la Craiova, care seara trecută ar fi sărit de la etajul 1 al Clinicii de Psihiatrie a Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova. Deși inițial gestul a fost pus pe seama unui incendiu care se declanșase în unitatea medicală, cel puțin un martor ocular are o altă variantă.

”Eram pe balcon și chiar mă uitam în curtea clinicii. A ieșit o femeie, probabil ruda vreunui bolnav și, când să plece, a umblat în geantă. Parcă să zic că la un moment dat, femeii i-a căzut ceva, dar ea nu a văzut, pentru că a urcat grăbită într-un taxi. Până să apuc eu să fluier, să fac ceva să avertizez,  am auzit o voce, pesemne a unuia dintre medici: ”Bă, vere, îi căzu o sută de euro din geantă”, a povestit martorul ocular.

Acesta mai spune că imediat după a mai auzit trei bușituri puternice, două drăcuieli dar și o voce fericită care a exclamat: ”Eu pusăi mâna pe ei, sunt ai mei!”.

Știrea bună este totuși că niciuna dintre victime nu a suferit răni grave și, se pare, într-un final, au decis să împartă banii în mod egal.

sursa foto: craiovaforum.ro 

Autor