Cetățenii din Breasta: ”Alo, Craiova, mai ușor cu petrecerea, că ne-ați lăsat fără curent toată noaptea!”

Supărare mare la Breasta, în marginea Craiovei, acolo unde sătenii spun că au petrecut toată noaptea în negură, din cauza unei pene generale de curent. Primarul localității susține că nu s-a depistat nicio defecțiune pe rețeaua de alimentare de pe raza comunei, ci motivul este altul: luminile aprinse aseară la Craiova au scurtcircuitat Breasta.

” Eram prin casă, mă uitam la știri. Dintr-o dată au început becurile să pâlpâie, ca și cum suda cineva. În câteva secunde, peste toată strada s-a așezat întunericul. Nici măcar un bec nu a mai rămas aprins. Din cercetările efectuate până acum, se pare că apariția unui mare consumator a dus la provocarea acestui incident”, a declarat edilul de la Breasta.

Pentru că în sat nu folosea nimeni niciun aparat care să necesite consum sporit de energie, primarul și doi consilier au mers pe fir și au ajuns tocmai în piața Mihai Viteazul, din centrul Craiovei, unde luminau milioane de beculețe. ”Vedeți, domn primar, d-asta nu avem noi curent”, i-ar fi spus unul dintre consilieri edilului. În zadar a încercat să le spună primarul petrecăreților să o lase mai încet cu petrecerea, pentru că nu a fost chip să îi convingă. Oamenii au făcut drum întors la Breasta. Unul dintre consilieri l-a întrebat pe edil o întrebare la care acesta se pare că încă se gândește: ” Domn primar, da’ curentul ăsta îl plătește Breasta sau Craiova?”

Foto: facebook Craiova cel mai frumos oras din Romania

Autor