” Cine are o sabie în casă, poate fi apărat de infestarea cu coronavirus”, soluția care pune Craiova pe primul loc în România

Studii recente au demonstrat că problema momentului, coronavirus, poate fi stopată dacă în casă ai un obiect metalic lung și ascuțit, cum ar fi o sabie. Din acest punct de vedere, Craiova poate deveni cel mai sigur oraș al țării.

” S-au efectuat studii pe mai multe obiecte aflate într-o încăpere în care a fost introdus și coronavirus. Singurul obiect care nu a fost infestat, din toate, a fost o sabie. Menționăm că în încăpere s-au aflat obiecte de plastic, lemn si material textil. Toate au luat virusul, mai puțin sabia”, se arată în comunicatul de presă remis de agenția de cercetare care a efectuat studiul de caz.

Așadar, în sfârșit o veste bună, și anume aceea că în Craiova oamenii se pot simți mult mai în siguranță acum. Evident, noi recomandăm, în continuare, ca pe lângă sabia respectivă, să folosiți apă și săpun precum și să respectați normele elementare de igienă.

 

 

Autor